Ζεστή Φιλοξενία στο Κέντρο των Ιωαννίνων. Κλείσε το δωμάτιο σου απευθείας από εδώ

Λειτουργικά δωμάτια για μία αξέχαστη διαμονή. Κλείσε το δωμάτιο σου απευθείας. 

Κλείσε το επαγγελματικό σου ραντεβού η οργάνωσε το πάρτυ γενεθλίων σου.

Scroll Down
Scroll Down

Online Κράτηση:

LakeSpirit Boutique Hotel & Spa

Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο LakeSpirit Boutique Hotel & Spa, ένα city hotel 10 δωματίων που δημιουργήσαμε με μία σκέψη στο μυαλό μας. Να νιώσετε από τηv πρώτη στιγμή τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει μια πόλη μαγική, όπως τα Ιωάννινα.

Γνωρίστε τη γειτονιά μας!

Ανακαλύψτε την πόλη!

Αισθανθείτε τη φιλοξενία μας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →

Όταν ξεκινήσαμε την ανακαίνιση του κλασικού αυτού κτηρίου της δεκαετίας του '60 θέλαμε να δημιουργήσουμε μια προέκταση της ατμόσφαιρας της λίμνης και αυτού που αποπνέει. Τόσο η αρχιτεκτονική του με το φως να πλημμυρίζει κάθε χώρο όσο και η αισθητική του με προσεγμένα υλικά και επιλεγμένη διακόσμηση θα σας κάνει να αισθανθείτε αυτή ακριβώς την ατμόσφαιρα. Με 10 λιτά και λειτουργικά δωμάτια φροντίσαμε το LakeSpirit Boutique Hotel & Spa να προσφέρει την προσωπική φιλοξενία που επιθυμείτε και να κάνει την επίσκεψή σας τόσο άνετη και ξεχωριστή ώστε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Γνωρίστε το ξενοδοχειο →
The spirit of hospitality
Δωμάτια Δωμάτια Δωμάτια
Cafe Bistro Cafe Bistro Cafe Bistro
Business Center Business Center Business Center
Wellness Center Wellness Center Wellness Center

Εξερευνήστε τα Ιωάννινα

Μια πόλη γεμάτη θρύλους και παραδόσεις

Ioannina
Ο καιρός στα Ιωάννινα

8oC

Μυστηριώδη και αινιγματικά. Ισορροπούν υποδειγματικά ανάμεσα στην πλούσια ιστορία τους και το δυναμικό τους παρόν. Η λίμνη καταφέρνει ιδανικά να συνδέσει την πόλη με τους θρύλους και τις παραδόσεις που την ακολουθούν.

Και κάπου ανάμεσα στα μπακίρια και στα ασήμια, οι άνθρωποι, πιστοί στις αρχές της ηπειρωτικής φιλοξενίας σε καλούν να γνωρίσεις την πόλη που ξέρει να ζει.

Εμπνευσμένοι άνθρωποι αναδεικνύουν ξεχασμένες συνταγές, εμπλουτίζουν τις κουζίνες με νέα καινοτόμα προϊόντα, αναβιώνουν επαγγέλματα που τείνουν να εξαφανισθούν.

Εξερευνήστε την →
facebook
instagram
tripadvisor