Απόλαυσε ένα πλούσιο βραδινό και κρασιά

Κάθισε στον εξωτερικό χώρο μας

Απόλαυσε ένα cocktail στο μπάρ μας

Εκλεκτά επιδόρπια

Βραβευμένο Ελληνικό Πρωινό

Cafe Bistro στα Ιωάννινα

Το Café Bistro του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa στα Ιωάννινα βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Οι ιδιοκτήτες του, Νίκος και Νόρα, έχουν πάθος με την άριστη ποιότητα φαγητού και τη φιλοξενία.

Cafe Bistro στο Lake Spirit Hotel

Μοναδικά Υλικά & Ξύλο

Μοναδικά υλικά και ξύλο δημιουργούν τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του bistro, αλλά και μια κρυμμένη ηλιόλουστη αυλή, μια όαση για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.


Το αυθεντικό πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό

Το μοντέρνο ελληνικό μενού κινείται σε απλές και ντελικάτες γεύσεις που αντικατοπτρίζουν την προσπάθειά μας να φέρνουμε πάντα εξαιρετικό φαγητό στο τραπέζι. Δίνουμε έμφαση στο να παρέχουμε συνταγές με φρέσκα, τοπικά υλικά και γι’ αυτό τον λόγο αλλάζει ανά περίοδο, εξυπηρετώντας την εποχικότητα και δίνοντάς μας την ευκαιρία να σας σερβίρουμε πιάτα υψηλής ποιότητας.

Οι γεύσεις, σε συνδυασμό με τη λίστα κρασιών και ποτών, αλλά και τη φιλοξενία μας, κάνουν το Bistro του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa μια από τις καλύτερες επιλογές στην πόλη των Ιωαννίνων, όχι μόνο για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, αλλά για κάθε επισκέπτη.

LakeSpirit Boutique Hotel & Spa at Ioannina LakeSpirit Boutique Hotel & Spa at Ioannina

Το café bistro και η αυλή του είναι επίσης ο ιδανικός τόπος για…

  • να δουλέψετε με τους συναδέλφους σας
  • να κάνετε ένα επαγγελματικό ραντεβού
  • να πιείτε καφέ με τους φίλους σας
  • ή να χαλαρώσετε το απόγευμα με ένα κοκτέιλ.

Το café bistro του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa είναι διαθέσιμο και για το δικό σας privé event. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για εκδηλώσεις μέχρι και 50 άτομα. Για συγκεντρώσεις και πάρτι μέχρι 30 άτομα μπορούμε να προσφέρουμε και à la carte μενού.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε ειδική διατροφική απαίτηση, αν για παράδειγμα κάνετε διατροφή vegan, vegetarian ή χωρίς γλουτένη, ή αν υπάρχουν αλλεργίες σε κάποια τρόφιμα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Lake Spirit Hotel at Ioannina Lake Spirit Hotel at Ioannina

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα των εκδηλώσεών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό event.


Σίγουρα υπάρχει πάντα κάτι για εσάς στο Bistro του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa.

Cafe Bar Bistro
Cafe Bar Bistro
Cafe Bar Bistro
Cafe Bar Bistro
Boutique Hotel Certification
Greek Breakfast Certification
tripadvisor
Health First