Το Wellness Center του Lake Spirit είναι ένας μικρός ιδιωτικός χώρος άσκησης, ομορφιάς και ευεξίας, αφιερωμένος στο σώμα και τις αισθήσεις σας.

Γιατί εδώ;


1. Έχετε επιλογές.

Γιατί μπορείτε να επιλέξετε να γυμναστείτε στον μικρό ιδιωτικό χώρο άσκησης ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ελλειπτικό μηχάνημα, διάδρομο και βάρη. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία υπό την καθοδήγηση επαγγελματία γυμναστή ή να χαλαρώσετε με ένα yogi teacher (κατόπιν ραντεβού).

The spirit of hospitality

2. Κι όχι μόνο άσκηση.

Γιατί μετά την κούραση της προπόνησης μπορείτε να επιλέξετε τη νέας τεχνολογίας υπέρυθρη σάουνα ή το τζακούζι για χαλάρωση, αλλά και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας για ένα μοναδικό μασάζ.

The spirit of hospitality

3. Ανεβάστε τη διάθεσή σας.

Γιατί με τη χρήση της σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας που διαθέτει ο χώρος, οι ορμόνες καλής διάθεσης, όπως η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη και οι ενδορφίνες αυξάνονται, δημιουργώντας μας ηρεμία και αισθήματα ευφορίας. Επίσης, η σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στο να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας από τα βαρέα μέταλλα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες και βοηθάει στην καύση θερμίδων.

The spirit of hospitality

4. Ένας κόσμος από μπλε ή χρυσές φυσαλίδες.

Γιατί μπορείτε να αφεθείτε στο ζεστό νερό του Jacuzzi, να απολαύσετε την ευεργετική επίδραση από τα jet νερού και τις φυσαλίδες, να αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει πίνοντας ίσως ένα ποτήρι σαμπάνια με τον σύντροφό σας.

The spirit of hospitality

5. Ζήστε καλύτερα.

Γιατί μπορείτε να αφεθείτε σε ένα μασάζ ή μια εξειδικευμένη θεραπεία, σε ένα ήρεμο περιβάλλον με τα εξαιρετικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι θεραπευτές μας.

The spirit of hospitality

Παρακαλούμε ζητήστε μας να σας στείλουμε το Massage menu.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.