Το ξενοδοχείο

Scroll Down
Scroll Down

Online Κράτηση:

LakeSpirit Boutique Hotel & Spa at Ioannina

Ioannina LakeSpirit Boutique Hotel & Spa The spirit of hospitality

Καλώς ήρθατε στο LakeSpirit Boutique Hotel & Spa.

Δημιουργήσαμε ένα όμορφο ξενοδοχείο 10 δωματίων στο κέντρο των Ιωαννίνων με ξεχωριστή αύρα, προσεγμένη αρχιτεκτονική, ιδιαίτερη διακόσμηση και μοναδική λειτουργικότητα σε 5 επίπεδα.

Ξεκινώντας από το ευχάριστο guest lobby στην είσοδο του ξενοδοχείου συνεχίζουμε στον χώρο που φιλοξενεί το πρωινό και από το μεσημέρι και μετά μετατρέπεται σε city bistro με open cuisine concept.

Lake Spirit Hotel Ioannina

Μια εξωτερική αυλή, σε συνέχεια του cafe-bistro, εξυπηρετεί όλο τον χρόνο τους πελάτες μας που καπνίζουν καθώς το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Οι δύο επόμενοι όροφοι πάνω από το ισόγειο φιλοξενούν τα δέκα άνετα και φωτεινά δωμάτια του ξενοδοχείου, που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παροχές.

Στον τελευταίο όροφο υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για mini events και meetings με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με δυνατότητα εξυπηρέτησης 50 ατόμων. Επίσης ένα business center με θέσεις εργασίας Ethernet.

Lake Spirit Hotel Ioannina

Τον χώρο συμπληρώνουν ένα μικρό coffee bar καθώς και ένα WC που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επισκεπτών του ορόφου.

Τέλος κατεβαίνοντας στο επίπεδο -1 θα συναντήσουμε ένα μικρό gym και έναν εκλεπτυσμένο χώρο χαλάρωσης και ευεξίας. Ένα sweet spa με sauna και jacuzzi για δύο άτομα καθώς και έναν χώρο για relax massage που λειτουργεί με ραντεβού.

Στον όροφο αυτό υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για όσους θέλουν να επισκεφθούν μόνο το wellness center καθώς και πρόσβαση των ΑΜΕΑ με ειδικό μηχανισμό εξυπηρέτησης.

Η πρόσβαση των ΑΜΕΑ είναι δυνατή σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου

 

Parking

Εκτός από τις θέσεις προσωρινής στάσης μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου και τη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στην πλαϊνή είσοδο διατίθενται δωρεάν θέσεις στο στεγασμένο και με 24/7 εξυπηρέτηση parking "ΣΤΑΘΜΟΣ" σε απόσταση 250m από το ξενοδοχείο κάτω από την κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.

Το LakeSpirit Boutique Hotel & Spa είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας χώρος ύπνου και ξεκούρασης. Είναι μια ολοκληρωμένη διαμονή. Ελάτε να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να ζήσετε την πόλη μας. Ελάτε να "περπατήσετε" στους χώρους του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στα Ιωάννινα.

Η αρχιτεκτονική του LakeSpirit Boutique Hotel & Spa είναι η ίδια η φιλοσοφία του!


Ας αφήσουμε τον αρχιτέκτονα που σχεδίασε και υλοποίησε την μετάλλαξη ενός κλασικού κτιρίου της πόλης σε ένα μοναδικό boutique hotel, να μιλήσει για το δημιούργημα του:

Το μικρό αυτό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης είναι ένα μαγικό κουτί!!! Μέσα του κρύβονται εκπλήξεις χαράς και εξυπηρέτησης.

To αυστηρό εξωτερικά περιτύλιγμα είναι το όριο ενός ευχάριστου, ζωντανού και χρωματιστού κοινόχρηστου χώρου στραμμένου στο εσωτερικό αίθριο με το σκούρο μπλε δάπεδο. Εδώ σας περιμένει μία ανοιχτή κουζίνα, ένα wine bar και μπανκέτες στο καθιστικό σε σκούρα απόχρωση του γκρι. Όλα αυτά πάνω σε ένα ασπρόμαυρο δάπεδο - σκάκι τυλιγμένο στο βαθύ κόκκινο των τοίχων.

Η παλιά αλλά ανανεωμένη σκάλα του κτηρίου οδηγεί στους 2 ορόφους των δωματίων. Μία μοκέτα γρασίδι στο διάδρομο θυμίζει ότι η λίμνη δεν είναι μακριά. Άλλωστε τα δωμάτια με το σκούρο πράσινο χρώμα και τις γκρι αποχρώσεις στα λουτρά δεν είναι μακριά από την ατμόσφαιρα της λίμνης. Φωτιστικά με περίεργους λαιμούς υπενθυμίζουν ότι εδώ κάτι τρέχει.

Τι τρέχει όμως;

Τρέχει ένα μικρό «πνεύμα» που κατοικεί στο ξενοδοχείο έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, να σας διασκεδάσει να σας κάνει να χαρείτε. To «πνεύμα» της φιλοξενίας που κάνει την διαμονή σας μαγεμένη.

Προσοχή στο βατραχάκι πρίγκηπα. Κυκλοφορεί στα αλήθεια!!!

Boutique Hotel Certification
Greek Breakfast Certification
tripadvisor
Health First