Χρήσιμες πληροφορίες για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του ιού Covid-19 και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου


Η φροντίδα και η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών είναι ύψιστη προτεραιότητά μας. Για το λόγο αυτό το ξενοδοχείο μας εφαρμόζει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του ιού Covid-19 και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Health First

Check out – Check in

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα τουριστικά καταλύματα, η ώρα αναχώρησης από το ξενοδοχείο (check out) ορίζεται η 11:00 π.μ. ενώ η ώρα προσέλευσης (check in) από τις 15:00 μ.μ., ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος απολύμανσης και επαρκούς αερισμού του δωματίου.

Έχουμε προσθέσει έναν νέο τρόπο πραγματοποίησης του check in και πλέον σας δίνουμε την επιλογή να γίνεται ηλεκτρονικά πριν την έλευση στο ξενοδοχείο. Πριν από την άφιξή σας θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος προκειμένου να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για κάθε έναν διαμένοντα της κράτησής σας. Σεβόμενοι πάντα τον Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή όλων των στοιχείων όλων των διαμενόντων και τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας (πιθανή ιχνηλάτηση).

Υποδοχή

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο απολυμαίνουμε τις αποσκευές σας και εφαρμόζετε αντισηπτικό στα χέρια σας το οποίο υπάρχει διαθέσιμο στο χώρο της υποδοχής προκειμένου να διατηρήσουμε την απολύμανση που εφαρμόζουμε στο ξενοδοχείο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Δωμάτιο

Στο δωμάτιό σας θα βρείτε συσκευασμένες πετσέτες και παντόφλες, αντισηπτικό τζελ και αντισηπτικά μαντηλάκια.

Βάσει του ειδικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, έχουν απομακρυνθεί όλα τα διακοσμητικά στοιχεία (διακοσμητικά μαξιλάρια), οι έξτρα δωρεάν παροχές που παρείχαμε (mini bar με νερό και αναψυκτικά, σετ παρασκευής καφέ/ τσάι) καθώς και ο Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου.

Αναφορικά με τον κλιματισμό συνιστάται να αποφεύγετε την λειτουργία με ανακυκλοφορία του αέρα.

Καθαριότητα - Housekeeping

Η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου και των δωματίων εφαρμόζεται πλέον σε 2 στάδια: 1. Καθαρισμός και 2. Απολύμανση. Όλες οι υφασμάτινες επιφάνειες αποστειρώνονται με ατμοκαθαριστή και οι λοιπές απολυμαίνονται με πιστοποιημένα καθαριστικά/απολυμαντικά της εταιρείας ECOLAB με την οποία συνεργαζόμαστε.

Βάσει των στοιχείων Η8 και Η9 του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα τουριστικά καταλύματα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας καταργείται ο καθημερινός καθαρισμός των δωματίων όπως επίσης καταργείται η καθημερινή αλλαγή ιματισμού και πετσετών (αποφυγή επαφής εργαζομένων καθαριότητας με πιθανό κρούσμα και περαιτέρω μετάδοση) παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση το αίτημα πρέπει να δίδεται στην reception πριν τις 10:00 μ.μ.

Συνιστάται να κλείνετε το καπάκι της τουαλέτας πριν από κάθε εκκένωση.

Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται από τις 08:00 π.μ. – 10:00 π.μ.

Βάσει του στοιχείου Θ8 του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα τουριστικά καταλύματα, το πρωινό μας αποτελείται από επώνυμα συσκευασμένα προϊόντα σε ατομικές μερίδες και προσφέρεται είτε στην τραπεζαρία μας, στην οποία έχουν εφαρμοστεί όλες οι απαιτούμενες υγειονομικές προϋποθέσεις για το service, είτε στο δωμάτιό σας είτε σε ειδικό βιοδιασπώμενο κουτί (breakfast box) για να το πάρετε μαζί σας.

Bistro

Η λειτουργία του Bistro αναστέλλεται προσωρινά. (Πληροφορίες σχετικά δίδονται από την reception).

LakeSpirit Spa – Mini Gym

Για τη λειτουργία του Spa πληροφορίες δίδονται από την reception. Η λειτουργία του Mini Gym αναστέλλεται προσωρινά.

Boutique Hotel Certification
Greek Breakfast Certification
tripadvisor
Health First