Τριπλή πιστοποίηση για το Lake Spirit Boutique and Spa Hotel

24 Jul 2019
Τριπλή πιστοποίηση για το Lake Spirit Boutique and Spa Hotel

Αναγνωριστήκαμε ως επίσημο Boutique Hotel, αποκτήσαμε τα 4 αστέρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου και πιστοποιηθήκαμε για το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό».

Είναι τριπλή η χαρά που νιώθουμε το τελευταίο διάστημα για το Lake Spirit Boutique and Spa Hotel. 

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι γίναμε το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής ξενοδοχείο στα Ιωάννινα που κέρδισε τον τίτλο του Boutique Hotel. Η πιστοποίηση αυτή δίνεται σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα και αφορά καταλύματα που έχουν μικρό μέγεθος αλλά δείχνουν μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε θέματα παροχών, design και αρχιτεκτονικής. Κάθε ξενοδοχείο προκειμένου να λάβει επισήμως το σήμα των Boutique Hotels από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας πρέπει να πληροί μια σειρά προδιαγραφών:  να έχει ένα ξεχωριστό και άρτια σχεδιασμένο concept, να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, να παρέχει υπηρεσίες και φιλοξενία που κάνουν κάθε επισκέπτη να αποκομίζει την αίσθηση μιας προσωπικής, εξατομικευμένης φροντίδας. Και φυσικά να έχει λίγα δωμάτια ώστε να λειτουργεί περισσότερο ως οικείο περιβάλλον, παρά ως απρόσωπη ξενοδοχειακή μονάδα. Έχουμε τη χαρά λοιπόν να είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα, και ένα από τα 20 μόλις ξενοδοχεία στην Ελλάδα που έχουν προς το παρόν πιστοποιηθεί με το σήμα αυτό, τη στιγμή που ακόμα αρκετά ξενοδοχεία βρίσκονται σε διαδικασία αίτησης και ελέγχου.

Το Lake Spirit Boutique and Spa Hotel, πήρε επίσης, το πιστοποιητικό κατάταξης των 4 αστέρων.

Αυτό σημαίνει ότι πέρασε από αυστηρό έλεγχο και ενδελεχή επιθεώρηση από επίσημο φορέα, διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), και αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των υπ’ αριθμ. 216/2015 (ΦΕΚ Β 10), 19102/2016 (ΦΕΚ Β 3387) , 21654/2017 (ΦΕΚ Β 4242) και 17352/2018 (ΦΕΚ Β 4822) αποφάσεων του Υπουργείου Τουρισμού. Τα 4 αστέρια του Lake Spirit Boutique and Spa Hotel είναι μια δικαίωση για τη συνεχή προσπάθειά μας να φτιάξουμε στα Ιωάννινα ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχείο, με αναβαθμισμένες παροχές και απαράμιλλη άνεση.

Μαζί με τις δύο αυτές πιστοποιήσεις, ήρθε να προστεθεί μια ακόμα, με άρωμα και γεύση Ελλάδας. Πρόκειται για την πιστοποίηση «Ελληνικό Πρωινό» που κερδίζουν τα ξενοδοχεία που καταφέρνουν να σερβίρουν όχι ένα συμβατικό πρωινό, αλλά ένα ανώτερης ποιότητας πρωινό που σχεδιάζεται και υλοποιείται με βάση τις αρχές της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες κατευθείαν από την ελληνική γη. Όπως αναφέρει και η UNESCO, ο γαστρονομικός πλούτος κάθε περιοχής είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μη-χειροπιαστής πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Το πρωινό στο Lake Spirit Boutique and Spa Hotel δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει την κληρονομιά αυτή και να μην διακριθεί με το σήμα «Ελληνικό Πρωινό», αφού κάθε μέρα βρίσκετε στη διάθεσή σας υπέροχα καλούδια της τοπικής γαστρονομίας, σπιτικές πίτες με χειροποίητο φύλλο που ανοίγουμε στην κουζίνα μας, μαρμελάδες φτιαγμένες στο χέρι, κουλουράκια και κέικ που ψήνει ειδικά για εσάς η μαγείρισσά μας, ολόφρεσκα ηπειρώτικα αβγουλάκια, τυριά, μέλι και άλλα τοπικά προϊόντα που επιλέγουμε με προσοχή για εσάς από ντόπιους παραγωγούς.

Τριπλή πιστοποίηση για το Lake Spirit Boutique and Spa Hotel
Boutique Hotel Certification
Greek Breakfast Certification
tripadvisor
Health First